BQP B.V. houdt zich bezig met het ontwikkelen, begeleiden en uitvoeren van uiteenlopende bouwprojecten met als specialisatie benzineservicestations, carwash bedrijven, en alles wat hiermee samenhangt.
Onze opdrachtgevers zijn vooral oliemaatschappijen, garagebedrijven en aan deze branche gerelateerde bedrijven.

De werkzaamheden variëren van klein bouwkundig onderhoudswerk tot complete turn-key projecten, waarbij wij als contract-engineer optreden.

Met specialisaties in het ontwerp, de bouw en het onderhoud van tankstations en wascentra biedt BQP B.V. de tankstaitonbranche een uitgebreid scala aan totaaloplossingen. Dit omvangrijke diensten- en productenpakket sluit naadloos aan op alle individuele wensen van onze opdrachtgevers.

Ook deelproducten zijn bij BQP B.V. in goede handen. Of het nu gaat om een eenvoudige onderhoudsklus of het realiseren van een compleet tankstation. Naast het ontwerpen en uitvoeren van projecten op of bij tankstations en wascentra levert BQP B.V. ook losse producten voor servicestations, zoals pompeilanden, fundaties voor reclame- en prijzenborden en vlaggenmasten. 

Wij opereren als relatief kleine en platte organisatie. Hierdoor zijn communicatielijnen kort en is de betrokkenheid onderling groot. Binnen ons bureau werken we met elkaar aan de projecten, ons motto is: Samen staan we sterk!

Sinds oktober 2014 is BQP B.V. onderdeel van TSG Netherlands B.V. Hierdoor is in samenwerkingsverband nog veel meer mogelijk.

Bouw van start tot finish
Of u nu een tankstation vanaf de grond opbouwt of een bestaand station renoveert en verbetert, wij kunnen u van een complete serie diensten voorzien. Uw persoonlijke, vaste projectmanager kan vanaf het begin het complete project voor u beheren. Wij zullen u een serie lay-outopties voor uw nieuwe locatie bieden en werken nauw met u samen om al het ingewikkelde papierwerk inzake milieu en veiligheid te regelen. Onze plaatselijke engineering-teams kunnen zich met alles bezighouden: van het eerste vooronderzoek tot en met de ontwikkeling van CAD-tekeningen en specificaties, van leidingen en tanks tot en met de bouw van het voorterrein en de shop en de uiteindelijke installatie en inbedrijfstelling van de apparatuur. TSG Netherlands B.V. begeleidt u bij elke stap om ervoor te zorgen dat u een veilig, modern en innovatief tankstation krijgt dat gebouwd is om lang mee te gaan.

Partners bij oplossingen voor tankstations
Er is een enorme verscheidenheid aan hardware- en softwaresystemen beschikbaar om bedrijven zoals tankstations te runnen. De belangrijkste vraag is hoe al deze gegevens het beste geïntegreerd, beheerd en gebruikt kunnen worden. TSG Netherlands B.V. is marktleider in het leveren van effectieve retail IT-oplossingen voor complexe systemen en betalingsprojecten en beschikt over ervaren lokale teams. TSG Netherlands B.V. werkt samen met grote oliemaatschappijen en onafhankelijke netwerken om effectieve retailoplossingen te leveren. Naast TSG werken wij ook graag samen met Total, Shell, Argos, Marees, Christ, Harskamp en Ace.