BQP B.V. bouwt, herstelt, verhoogt & onderhoudt diverse luifels.

Wij hebben alle specialisaties in huis voor het herstel van uw luifel. Heeft u een houten of stalen luifel? Enkeldaks of dubbeldaks? Bij BQP B.V. bent u aan het goede adres voor onderhoud of herstel van deze luifels.

De nieuwbouw van houten of stalen luifels verzorgen wij in alle vormen en maten. Is uw wens om een landmark te creëren met uw luifel? Wij ontwerpen samen met u een luifel die een "wow" factor heeft! BQP B.V. laat haar luifels op maat maken bij één van onze vaste partners, waarbij kwaliteit en een gunstige prijs hand in hand gaan.

Naast nieuwbouw is er natuurlijk ook het onderhoud en de nazorg van uw luifel. Zo verzorgen wij periodieke inspecties en voeren klein onderhoud uit.

BQP B.V. vertegenwoordigt Global MSI plc. (Tonbridge, Engeland). De luifels worden geproduceerd met een zeer doordacht en beproefd systeem, waarvan het nut zich reeds vele jaren heeft bewezen.

Uiteraard kunnen de luifels inclusief constructieberekeningen, constructietekeningen en schriftelijke garantie door BQP B.V. worden geleverd.

Nieuwbouw luifel bij TOTAL "Schiebroek" te Rotterdam