Elk nieuw te realiseren servicestation is uniek en vraagt om een aanpak die gericht is op de betreffende locatie en de specifieke eisen van de opdrachtgever. Samen met u spreken wij uw plannen door, toetsen dit aan de regelgeving die op die specifieke locatie van toepassing is en maken samen met u een plan dat werkelijk kans van slagen heeft.

BQP B.V. profileert zich als ervaren bouwpartner met veel oog voor de wensen van de klant.

Wij verzorgen elk vergunningstraject. Van een simpele bouwvergunningaanvraag tot complexe milieuvergunningen waarbij naast het ontwerp ook diverse (bodem-, geluids-, externe veiligheids-) onderzoeken nodig zijn. Ook voor de wijziging van een bestemmingsplan bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u moeite om uw plan op die specifieke locatie in te beelden? Wij maken ook 3D visualisaties, het is zelfs mogelijk om virtueel uw gebouw te beleven voordat het ook maar gebouwd is!

Wasboxen Van Ginkel te Barneveld

Wasboxen Van Ginkel Barneveld

BQP B.V. kan u ook een totaalpakket voor de realisatie van een tankstation aanbieden in de vorm van het turn-keyproject. Hierbij neemt BQP B.V. de gehele ontwikkeling van het nieuwbouwproject op zich, van ontwerp tot oplevering. Samen met u begeleiden wij het project van idee tot het overhandigen van de sleutel, waarna u kunt genieten van de werkelijkheid van uw eigen droom.

Met BQP B.V. bent u gegarandeerd van een eindproduct dat aan al uw eisen en voorwaarden voldoet.